Ongediertebestrijding

Bastiaannet is gecertificeerd dierplaagbestrijder.

Wij verlenen de volgende services:

  • Houtworm bestrijding
  • Boktor bestrijding
  • Wespen bestrijding / Wespennest verwijdering

Heeft u een probleem met ongedierte c.q. een dierplaag? Bel 0515-532048 of mail naar info@bastiaannet-reiniging.nl voor een vrijblijvende offerte.

 

Houtworm bestrijding

Bastiaannet is gespecialiseerd in het opsporen en bestrijden van houtaantastende insecten zoals boktor of houtworm. Beide insecten kunnen grote schade aanrichten aan de houtconstructies van woningen, boerderijen of kerken.

Houtwormkevers en boktorren leggen hun eitjes in de naden en kieren van het hout waarna de larven zich door het hout vreten. Boktorlarven kunnen maar liefst 12 jaar in het hout blijven zitten. Omdat de boktor tot in de kern van het hout doordringt, bestrijdt Bastiaannet deze plaag diepgaand. Middels oppervlakte behandeling c.q. injectiepluggen wordt het hout geconserveerd met een gecertificeerd middel dat diep in het hout trekt.

Wij geven op een houtworm bestrijding 10 jaar garantie op de behandelde materialen.

 

Wespen bestrijding

Zoals u wellicht weet kunnen wespen of een wespennest voor onaangename overlast zorgen. Bastiaannet is gediplomeerd en gespecialiseerd in het bestrijden van wespen en het verwijderen van wespennesten.

Wespen houden van holle ruimtes, de nesten van deze diersoort zijn dan ook vooral te vinden onder de dakgoot, onder het dak, onder plafonds, in de spouwmuur en in holle bomen, hangende struiken en nestkasten. U kunt het beste een professionele dierplaagbestrijder inschakelen om het wespennest te bestrijden.